WERK
FLEXIBEL

24/7 INGANG

VOLLEDIG UITGERUST

KOST CONTROL

ZE PRATEN OVER ONS

ONZE KRACHT

Uw passie delen, daar draait het om

Als nieuwe speler in de sector van flexibele kantoren en coworkingruimten willen wij optimaal voldoen aan uw vereisten en tegelijk een meerwaarde geven aan uw onderneming.

Daarom voorzien wij bij Samaya niet alleen in praktische ruimten waar u zich voluit kan concentreren op uw werk. Wij leveren ook een marketingservice met toegang tot een grafische studio vlak bij uw werkruimte. Daar helpen wij u en ontwikkelen wij al uw media en content die uw projecten in een stroomversnelling brengen.

Leren en netwerken zijn de voornaamste sleutels tot succes.

Daarom kan u deelnemen aan een reeks opleidingen, coachingsessies en events die uw activiteit een boost geven.

Laat ons durven bouwen aan de toekomst!

EN VEEL MEER..

Wij zetten ons dagelijks in om u de beste werkoplossingen te bieden ...

Coworkingruimte

Wij hebben zeker DE oplossing die aan uw noden voldoet. Kijk even rond en ontdek uw werk- en gedeelde ruimte. Onze efficiënte én aantrekkelijke oplossingen stellen u in staat om comfortabel te werken, of u nu wil netwerken of in een rustig hoekje wil brainstormen over uw volgende doelstellingen. U beschikt over hotdesks in een kleurrijke ruimte, privékantoren met uw eigen vergaderhoek en volledig ingerichte vergaderzalen met alle nodige voorzieningen. Koffie en wifi zijn natuurlijk gratis. Voel u meteen thuis, Feeling Home @ Work
Meer

Grafische studio

Uw communicatie is cruciaal voor uw imago. Breng de creatie en het beheer van uw verschillende media samen op één plaats. Talloze talenten staan tot uw dienst... Maak het verschil met unieke ondersteuningsmiddelen en besef het belang van vlotte communicatie. Logo, visitekaartje, website, brochure, fotoshoot, reclamecampagne, communitymanagement: wij zijn uw partner in succes. Tijd voor een koffie - wij maken uw doelstellingen waar!
Meer

Events & Coaching

Leren is een constant proces. Om u doorlopend ‘uit te dagen’, organiseren wij een brede waaier van workshops en coachingsessies. Die verschaffen u een beter inzicht in uw doelen en helpen u ze te verwezenlijken, door u de middelen aan te reiken die uw groei bevorderen. Neem deel aan onze info-events over uiteenlopende thema’s. Die helpen u meer klanten aan te trekken, uw gegevens en activiteit te beschermen, of bij te leren over tal van zaken waarmee u uw voordeel kan doen. Maak kennis met andere ondernemers en leg nieuwe contacten op een van onze ontbijtbijeenkomsten of afterworkevents. Schrijf in op onze agenda om altijd mee te zijn.
Meer

ZE ZIJN DEEL VAN ONS AVONTUUR

Maak deel uit van het avontuur en steun jonge ondernemers om hun projecten te realiseren